Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga mängder kärlek

Det skakar och vibrerar

I bröstkorgars innanmäte

Där pumpar det av värme

En utlämnande vilja att ge

Bara ge

Men ändå få

Få oändliga mängder kärlek

Bara genom att ge

 

Men den som däremot vill ha rätt

Som bara vill få rätt i alla lägen

Vakar på sin rätt i relationen

Får aldrig oändliga mängder kärlek




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-06 07:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Insiktsfullt skriftat!!
Som 10 "yogagubbars
Tankar sittandes på
sina Trancesendal
Mattor!
:)


2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner