Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortspel

En långbent, blåögd flicka från Eslöv
Spelade poker en kväll i Grimslöv
Hon satsade allt
Det var ganska kallt
När hem hon vandrade klädd i löv




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-06 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter nästan som klädpoker!
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén