Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkusen fortsätter med sina spektakel

Den ena clownen efter den andra
gör allt för att behålla sin position
de slår volter åt alla möjliga håll
hoppar omkring som små loppor
tror att blickar från folket ska
uppmärksamma deras agerande
deras spektakel som får världen
att undra hur länge de ska hålla på
alltför många skakar på huvudet
åt deras beteende som inte visar
på mognad kunskap eller visdom
krackleringarna i samhällsfunktionen
blir ju bara större vidare & värre
men clownerna bara håller för öronen
deras rödmålade munnar ler falskt
de tror själva de är så stora & bra
men i verkligheten inget att ha
desperationen är så tydlig & klar
de är så rädda att andra makten tar
att lilla Sweden håller på att gå under
som Titanic bryr de sig inte ett dugg om
deras agerande talar helt klart!
dessa clowner bör lämna snart
det går inte att gömma saker mer
landet lagom är helt klart på väg ner!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-01 10:54



Bookmark and Share


    lydriket
Ärligt om politikerklassens framväxt och Sveriges samtida missväxt.
2022-03-28

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP