Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IAKTTAGELSE - tanka

Två koltrasthannar

slåss om plats vid fågelbord

hona iakttar

tar chans i ögonblicket

herrar ouppmärksamma




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-07 16:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas :)
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Ja, ni tjejer är både fräcka
och farliga...!
2017-01-09

  Fem hjärtan VIP
Så typiskt .. :-))
2017-01-08

  Blomma-Stjärna VIP
haiku med feminin blick och list
2017-01-07

    ej medlem längre
Kvinnlig list...?
2017-01-07

    Sefarge VIP
Ha.ha!
"Tuppfäktning"
Kan kosta på!
:)


2017-01-07

    ej medlem längre
fin, finurlig, härlig tanka, om tvenne fåglars interaktion - väl överensstämmande med andra väsen, de lite mer människolika varelserna.. en jättebra iakttagelse som här kan tolkas både bokstavligt och bildligt! applåd! tack.
2017-01-07

  Marianne Räf
Som hona får man ofta ta chans i
ögonblicket! Gäller å ha ögonen med sig!
Söta rader. Kanske beskrivning av den
vanskliga "köttmarknaden" vi har?! ;D)
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP