Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sorts längtan

Det bor en längtan i mig
En längtan i mig till dig
Du, mitt allt, hos dig vilar min själ
Blotta tanken på dig får mitt hjärta att slå ett extra slag

Du

Vad jag längtar efter att få stryka min hand
Från din nacke och längs din rygg
Att få hålla dig nära mig
Att få se dig när du sover -
Du sover alltid så tryggt, så fridfullt
Med dig kan jag inget annat vara än lugn.
Men visst är det på dina villkor
Det är du som bestämmer när det passar, när jag duger
Jag är inte ensam om din uppmärksamhet, du går till andra
Jag är en bricka i ditt spel och jag väntar på dig,
På ditt godkännande
Låt mig få finnas hos dig

Du

Det bor en längtan i mig
En längtan i mig till dig
Och det finns ingen annan längtan
Än en längtan till en katt

Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Fri vers (Fri form) av poetissan.se
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-06 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se