Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetet

Vänder ryggen till

Jag lämnar det och går

Jag blir aldrig mer densamma




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-06 15:10



Bookmark and Share


  Ananas
Fint skrivet!
2017-02-01

    ej medlem längre
Att förändras till det bättre är att växa i själen
2017-01-15

  Åse Tropp VIP
Korta, målande rader!
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik