Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd. Langrath


Svarta stenar

Lyssnar till havet
som möter de svarta stenarna

om och om igen
rytmen fast vinden jämn

den här dagen

© Eva Hedlund fd.Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-06 17:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rofyllt och känsligt berättat. Känner rytmen.
2017-01-07

  Sofhia Wirström
havet
ger ro
energi
2017-01-07

  Per Rydberg
Klingar gott!
2017-01-06

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt bara vara
med vind på kind
höra vattnets kliv
i havet där vi
började våra liv
vilken giv!
*********
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP