Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske känner du igen dig?


Försvinner i flödet

En kort stund står jag först
Ett nytt inlägg släcker min törst
Tills någon annan snart tar över
Att bli gillad är vad jag behöver
Behöver för att fortsätta existera
Flödet lärde jag mig aldrig att hantera
Jag blivit sociala mediers slav,
En droppe i ett hav

En kort stund i rampljuset
Tills jag försvunnit i bruset

Kan tyckas desperat
Och uppenbart
Detta kan aldrig fungera
Alla små försök att entusiasmera
I en värld alldeles för digital
Glömmer jag mina egna viljor och val
Jag orkar inte vara i den mer
Ändå skriver jag detta till er...

För vem är jag,
När jag försvunnit ur flödet?

Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Fri vers (Fri form) av poetissan.se
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-06 18:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
var det Andy Warhol som yttrade "människor kommer att få sina femton minuter i rampljuset"? på Poeter.se drunknar man nästan i alla texter som printas ut, det är en otrolig massa dikter etc. som skrivs.
2017-01-11

  Quasimodo
En skarp bild av oss själar i livet brus där vi lever och är i alltets flöde!
2017-01-07

    Sefarge VIP
Såsom ett stjärnbloss
I cyberrymden den kalla!
Igenkännande ord
men ändock!
Lyste som guld för oss
för kärlekens skull!
Tack!
:)


2017-01-06

    Lars J
Jag ser dig och läser ;-)
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se