Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer åter

 

 

Avstannade förlopp av nedåtgående spiraler

Sträcker sig upp mot det blottade inre

 

Av former födda

Letar sig avgrundsvrålen ut

Till det allra yttersta

 

För att där förmå de spretiga att dansa

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-06 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson