Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klimax

Varje sinnesintryck vibrerar,
Virvlar samman till en explosion
Det smakar tungt rödvin,
Ögonlocken blixtrar,
I öronen sjunger en djup ton.
När mina händer börjar skaka,
Kramar dina grova fingrar om snällt och hårt
kvider för energin
Som stöter igenom
i en kraftfull våg.
Som omsvept i ett pulserande vakuum
Viker mig för dunkandet
Så du trycker mig bakåt
Mot din varma kropp tätt tryggt intill
Andetagen i varandra
Innan allt blir för mycket
Står allting still.
Rödvin, blixtrar och djupa toners dån
Effekterna från trånad passion
Ett tillstånd likt tunga drogers rus
Den här stunden är allt,

Och jag kommer aldrig få nog




Bunden vers (Rim) av juliamaria
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-18 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör aldrig få nog
du bör alltid få mer

du, gudinna
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria