Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag, en mini-fis i universum som önskar få se någons dag bli lite ljusare. Men ibland vill jag bara ge upp allt, då skriver jag och kommer tillslut ihåg varför jag älskar! Det måste finnas hopp


Vart vänder jag mig då?

När allt än en gång brister
När sorgen hotar att förinta allt
När glädjen blir mörker
När magen, hjärnan och alla muskler krampar

Vad gör jag då?

När allt jag kämpat för
Blir till aska
De som sa sig vara de svagas röst
Plötsligt blir förtryckare o bödlar
Vart vänder jag mig då
När min själ vänder sig ut och in
När mitt hjärta blöder
Av allt jag ser
Och mitt förstånd säger blunda
Det är så man gör
Blunda
Vem lyssnar jag till då?

När kampen att göra det goda
Blir för hård
För tung
För mycket

Svarar jag än en gång:
JAG STÅR PALL
Gud gör mig till en irriterande finne i röven på ondskan

Jag tänker fortsätta le från mitt hjärta
Fortsätta ge lindring i Din smärta
Fortsätta ge tid
att Din historia höra
Fortsätta tro på det goda
och min fruktan förgöra
Kärleken lossar fruktans boja




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-06 21:52



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Mycket bra livsfilosofi!
2017-01-14

    carinamnm
Underbar!
Döp om hela texten till "Gud gör mig till en irriterande finne i röven på ondskan" :)

2017-01-07

    ej medlem längre
bravo. bokmärkt.
2017-01-07

    ej medlem längre
Underbara människa - jag ler gott åt finnen..:)

Om många vore som du ändå

Kärleksfulla kramar
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion