Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sa på tysk brytning att kvinnans byxa ska ha ett veck fram och öppning på vänster sida.


Men vad är detta?

Är det sant att en stor aktör på marknaden funderar på
att erbjuda märkesknappar, genom ett licensavtal som
innefattar beskydd av upphovsrätten till oregistrerade
konstnärer inom kreativa näringar, där det egna behov
av märkesskydd inte kan tillgodoses, pga. små resurser.

-Är det här drama?

-Ja, jag har mina aningar.

-Vem och när?

-Det dröjer lite, vi bollar frågan just nu.

-Men säg till när det blir aktuellt.

Är det verklighet?

"Och på rocken ska dessa knappar sys på"

Hör Ni MIG




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-06 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP