Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små och stora hjärtan

ett stort hjärta...
väger ju mer
(ja väger så tungt!)

men det bär även mer

och det dånar...
och slår ännu mer

än ett litet och lätt
alltför blygsamt och nätt

även om dom ju båda

på sina egna sätt

ju bara gör det så rätt




Bunden vers (Rim) av Verner Forsman
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-06 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman