Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelaren

Schack matt

Förlorat allt

På eget drag


Kan jag resa mig igen?




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-07 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan du!
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik