Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan för att inte vara värd något

Tårkanalerna fulla av smärta

Längtar svalkande regn

Men ögonen förblir torra

En öken av känslor i hjärtat 

Skriker efter närhet och värme 

Men utsidan lika frostig och kall

Som januarinatten utanför fönstret 

Vågar inte be om tröst i mörkret

En trasig själ vilse 

I sin egen känslostormande öken

Omringad av osäkerhetens portar

Inlåst bakom värdelösetens grepp

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-10 10:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör ..JA alla har ett värde...
2017-01-12

  Salvation Pepper
Våga.
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Alla är värdefulla!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP