Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridsskrift

Det finns en tendens här att man använder sig av kommentatorsrutan för att föra egna strider, t.ex mot flyktinginvandringen. Det finns också tecken på att ord eller texter misstolkas på ett för skribenten negativt sätt.

Jag förstår varför så många använder pseudonym när de skriver; för man vet inte vad man kan råka ut för.

Vissa vill gärna använda sina egna åsikter i andras pennor. Var och en måste själv banérföra sina åsikter under egen fana.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-07 09:29



Bookmark and Share


    jaybird
Utmärkt kommentar!
2017-01-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
sann poesi har alltid en uppriktig författare och namn Vala äkta om det är poesi sidor och döljer inte sig via värd server klonade identitets axel. Inte mer säga om det slampiga vän fråga många naiva poeter går på. Visa av oss måste söka exil på hotell för det har skrivit eller utomlands. tack för att du grubblar i denna infekterade IT fråga.
2017-01-07

  Öknens Ros VIP
instämmer!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP