Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år

tiden framför:

arbete och stress
hopp och längtan
svek och tårar
flykt och dröm

allt infogat
i verklighetens
skiftande dagrar

ett band av
gråvädersdimmor
milda vindstråk
åskmuller
soluppgångar

vad kan vi mer begära?




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-07 10:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En sång om livet som det är, förmodligen även på det nya året.
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll