Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oval politik

Du slickar bakgator

Påven visar sina handflator

Tiden är stum

Politiken krum

En tiggare i sin praktiska nöd

Ett leende i kylans stöd




Fri vers av Songbird VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-30 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och den allmäktige ..för sin talan.
Bevare mig för småpåvar!
2017-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Påven är en förrädare. En antikrist.
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP