Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långtansskapare

Den brunögda flickan från Borås
Arbetar som zooguide förstås
Som alla de muser
Hon leende tjuser
Som kärleksgudinna hon åtrås




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén