Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men är det inte de här, igen.


Känt sen 80-talet.

Nu har vi kommit så långt som till polisen.
Och vad kan dessa stackare få reda på här?

"De använder sig av ljudvågor för att skada"

Som om dessa ljudvågor skulle få henne att
tro på utomjordingar, när det är grannarna.

-Ja, det är väldigt intressant.

-Tänk på hur det här kan påverkar djuren.
Djuren? Det är ju människor vi talar om...

och ni terroriserar henne med ljudvågor, varför?

-Hon får skylla sig själv, sa den psyksjuka kvinnan.

-Där var hon! Såg ni!

-Nä nu får vi ta dig till dit du inte vill, sa polisen.

En är redan häktad.

Och en är känd sedan tidigare.

Ja, och kändare blir hon för var dag.

-Vem då?














Där var hon, såg du!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-07 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP