Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda vi vet


Det enda vi vet
Står alltid på vakt

Jag hör det och känner
Var jag än är

Men när jag mig vänder
Är aldrig nån där

Det viskar och sjunger,
lockar min själ

Men bidar sin tid
Och väntar likväl

På att min tur skall komma

men jag vill inte än
Jag kan inte tro
att döden är en vän
















Fri vers av narcoleptic
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-07 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..