Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När barrträden åter tagit makten

Barrträden har åter tagit makten
Sugit ut färgerna och det levande
Man kan se hur de andra, de nakna
böjer sina nackar
Bugar inför den kommande vintern

Vid dess fotanklar ruttnar livet
Skrumpnar och först bort med vinden
Och bakom står furan, stolt och hövisk
Med hela sin prakt kvar.




Fri vers av narcoleptic
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..