Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandsten

Mot havets
bränningar
kan ingen värna
sitt sandslott

inlandsisens
kvarnar
malde berg
till morän

det som förut
var sant
är nu sand
på en strand

med en slipad sten
ett flyttblock
ett ord av guld




Fri vers av Petter Wingren
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-07 22:11



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Det är såna här dikter som skulle vara intressant att försöka illustrera :D
2017-01-10

  Stanley Rydell
Den slipade stenen påminner mig om Göran Sonnevis enrading "Varje ord finns bara i kärlek" (första sidan i Oceanen). Ord av guld som kan få sandslott att vittra ner.
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren