Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

tänkte han?
hur tänkte han?
vad ville han?

jag andades
ju hela han
ägde han

han hade allt

hur tänkte han
som hade allt

hade han
för mycket
fick han
för mycket

jag hatar han
nej
jag älskar han

så hjärtat spricker
för jag andas ju han

~~~

hjärtat mitt sprack

de tog tid

nu finns inget kvar

springer nu
utan mitt hjärta
springer snabbt
snubblar
springer snabbare
bort från han
så jag åter

finner mig

~~~

för det är väl
för djävulen
viktigare med
mig..
än han?

vem var han
hur kunde han
vem var hon
hur kunde hon

~~~

hon

utan hjärta
vingklippt
så sotig

hon springer
snabbt nu

bort
från sig själv

förbi sig själv
bortom
horisonten

för allt är av
skam byggt

aldrig mer

hur kunde
hon
hur tänkte
hon

kärlek
är inte
för henne
att ha




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 532 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-07 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och berörande i sitt vemod..
2017-09-03

  ULJO
Starkt berörande din text
2017-01-12

  Lars Hedlin
I stark närvaro och beröring..kram
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Ibland är kärlek allt annat
än en lek.
2017-01-09

  Fem hjärtan VIP
Gripande och starkt berörande!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler