Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möta sitt öde

hur mycket vi än värjer oss
kommer till slut det datumet
det klockslaget
då vi måste möta vårt öde
då vi inte längre kan blunda
då vi måste vika oss
när ingen återvändo finns

- hemtentan inlämnad



Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Fri vers av poetissan.se
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se