Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens heliga känslor

 

Du tvinnar

dina känslor

runt mina

 

under stjärnhimlens

stilla silverljus

 

och fyllda med ömhet

besöker vi våra inre tempel

 

på väggarna

ristar vi in

de heliga orden

 

som munnarna

ännu inte kan formulera

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-08 03:01



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Drömskt skaldat där kärleken vävs in
i silvertrådar. Vackert !!!
2017-01-24

  Rise Little One
Vackert skrivet om kärleken.
2017-01-13

  Lars Hedlin
Vacker och fin omsluter varmt
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Annorlunda o fin
2017-01-09

  Alysse VIP
Nära kärlek, varm och innerlig
Vackra formuleringar, mjukt
och fint skrivet
2017-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En ljuvligt vacker dikt om kärlekens rätta ansikte.
2017-01-08

    ej medlem längre
En innerlig och varm kärlek bor i din vackra dikt.
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP