Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belöningscentrat

Belöningscentrat.




Bunden vers av Mim
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-08 12:49



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Någon som försökte skriva en dikt på bara ett enda ord. (Ja faktiskt riktigt jädra svårt)
Men dikten fanns ju redan... i någon slags ordbok eller encyklopedi.

Tycker nog ändå den var något smått okej. Sätter ju fokus i alla fall på nått rätt så viktigt. Ibland behövs nog inte så fasans många ord..för att det ska gå ihop till en dikt.

Frågan är väl om det här var riktigt nog.
Vissa tycker nog så. Medans andra kanske inte.
Men det är ju just det som är själva livet.

Och vad som är poesi... eller vad som är inte.
Det står nog skrivet någonstans bland alla himlens stjärnor.

Den som lever får nog se.
(Och så var det med det...)
2017-01-08

  Den skrivande tysta
???
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim