Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del vill kalla texten aforism, citat eller vad andra redan sagt, men en parafras är det i alla fall. Bara att jag glömt säkert hur det ursprungligen tog sig ut. Gick tidigare som del av ingress, men har nu vilat sig.


Gårdagens erkänsla? Parafras.




Förstår du dig blott en smula på människor
kan du förlåta dem nästan vad som helst.
Eller åtminstone låta som om du menar det.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-12 10:14



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, missförstånd är ju det största skälet till fel och bråk.
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP