Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S är P

Åt var sitt håll lever allt i mittpunkten.
Talar om sig själv – jaget eller handlingen.

Jag promenerar 13 km längs med Viskan.
Vem skulle få för sig något så galet?
Jag eller promenaden?
”Både och” sa diktaren i bakgrunden.
”Jag”, sa poeten.
”Promenaden”, sa språket.

Snön har lagt sig och is sprakar under stegen.
Var nu lite nitisk.
Ta reda på vart Louise försvann.

Hjorten har sprungit på i god takt, åtminstone länge.

Hur pass sant är det?




Övriga genrer av frun
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-08 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun