Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenix


Fågeln Fenixs väsen bleknade bort

den stumma kvällen flaxar iväg

och tar den sista kvisten

hoppet är borta




Fri vers av Minona
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-08 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodig lyrik, klassisk fågel i ny kontext.. tack.
2017-01-08

  Anders Håkansson
hoppet är inte borta, det kanske bara har gömt sig
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona