Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tappa fram sig

att tappa fram sig
att tappa fram
bara nått

som allting glömt
och allting missat
liksom en dröm
genom dess så udda vinkel
märkligt (o)verkligt
obegripligt
bara står
just där det står

inför dessa så förvånade ögon
ifrån igår




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-08 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman