Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen är ett tempel

Kroppen är ett tempel.
Vårda det och hedra det.
Inför hela världen.

Se på kroppen! Se på templet!
Och bär fram det
som något heligt.

Inför alla andra.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-08 18:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2017-03-23

  bohemen VIP
Ja, kroppen är ett tempel, men det är tyvärr inte alla som inser det!
T.ex. dom som missbrukar alkohol eller narkotika,
Dom är jag trött på!

Gokväll!
Bohemen
2017-02-10

  Öknens Ros VIP
kloka ord om kroppen!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman