Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite morbid association kanske, men tankegången är gammal.


Att dö

Att dö är en höjdpunkt i älskogens lek.
Frödings morgondröm blandas med rop och med smek.
Jag tänker på döden och tänker som så
att död är en höjdpunkt där frid sen jag få.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 21:08



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Le petit mort
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP