Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden hem med han som jag havde kär

Vi hade samma skjuts hem.
Vi satt trångt och mitt hjärta satte i galopp.
Ledsen över faktan att vi inte längre haver varann,
tills du faktiskt bara tog min hand.
Och det kändes som den tunga och mörka tiden bara försvann.
Tack för att vi en gång älskade varann.
Och att vi inte har glömt bort att de var fantastiskt flott.




Fri vers av Jarsejäntan
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan