Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två minuter och en lek med ord

någonstans mellan blötan och solens skugga

gick dagern bet

det fanns sällan ord för paralleller annorstädes

men dagar som dessa var det inte längre tabu att beröra

det som inte föll inom ramen

eller andades sälta ur skrymslen

 

allt som tog sin egen väg frodades

så också du

 

sakta fann du din väg

 

känn hur din gryning

doftar

 

© Birgitta Wäppling,8 januari 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-19 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP