Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅ DET ÄR SOM DET ÄR MED POESI I VÅR TID, NÅT FÖR NIPPRIGA FRUNTIMMER. Folk kan inte läsa, vi har väl aldrig varit så bra att alla 100 procenten plöjde 'på spaning...' men tex det var ett himla schvungande med Jantebegreppet och dess betydelse flöt ut fr


POLITISKT BLAHA TILL INGEN NYTTA



Det tycks som om den här generationen Socialdemokrater saknat Socialdemokrater. - Bankföreningar, storägare och marknadsanalytiker för hela slanten. - Se var detta har fört oss alla.


Man talade om 'löss i fanans veck' då Socialdemokratin höll rent åt vänster men Snyltbaggarna var uppenbarligen immuna eller opåverkade av bekämpningsmetoderna.

Nu ska det förvisso sägas att nämnda renhållning var av växlande kvalitet och kvantitet, men att de har gynnat Snyltbaggarna står ju klart.


Om man lyssnar till vad Olof Palme faktiskt sa och inte bara glor på hans näsa (eller Juholts mustasch) så är det ett team vi behöver utgöra och inte bara tugga och svälja så fort vi kommer åt.


Inte att undra på allt ståhej det blev när Juholt i TV sa sig vara

demokratisk Socialist.

Fy för den hab fubbar med sambons hyra (på nå vis hoppsan jaså inte) men bort med han som var den som sa det i tv utan att att vara Göran Greider, rätt trista dikter och lagom lurvig att avhåna bak hans rygg.

Men är han den sista socialisten i Sverige?
Det tror inte jag!
Någon annan tycker man SVT Mfl kunde skaka fram...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av jimrsbjorklund
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund