Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland skakas vi i grunden

Ibland skakas vi i grunden
tryggheten hotas
nu är stunden
en oro vi inte kan förstå
vi håller fast vid det vi tror på
vad kan vi då förmå
människors kärlek, goda råd
och tidens nåd




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-09 12:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vi måste tro på något.
Din dikt sätter igång tankarna.
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP