Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända barn


Brända barn
ute i iskylan
med
drömmar om värme
drömmar om kärlek
drömmar om närhet
drömmar om beröring

Brända
med rädsla
om
svek
besvikelse
smärta

Brända små händer blint utsträckta
i värn
i längtan om en trygg hand att hålla

Brända små hjärtan
i längtan att få känna en trygg puls

Brända barn
som bara vill få vara
bara vill få finnas
få känna

älska igen
Kanske försöka våga en dag
kanske




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP