Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som är medvetna om vår adhd



När sällskapet "vi som är medvetna om vår adhd" ska spela pantomimteater i kyrkan blir det rörigt. Ingen av medlemmarna förstår att rollerna ska framföras i tysthet.

Alla skriker i munnen på varandra som en tondöv kör där merparten har tinnitus. Dessutom vill ingen diagnos dela med sig av platsen i predikstolen och det leder till kravaller nedanför.

Intiativtagaren till "vi som är medvetna om vår adhd" mimar till prästen, men denne kan ingenting om regi. Terapeuten gömmer sig i dopfunten, ändå dyker snart nyfödda upp i ett vrål.

____________








Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-09 16:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Rolig text, känns igen detta, till och med att det skulle kunna bli dampat kaos i en kyrka. Jag drar på smilbanden, kul när texter lyckas med sånt.
2017-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrattade högt när jag läste detta 8.30. Vilken bra start på denna dag. Du skriver så bra i bilder.
2017-01-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mina barn var alltid friska utom när de lyssna på AC/DC för då bruka de få Adhd.
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP