Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLT DÄR ÄR ATT JAG FINNS OCH ALLT DÄR, KOMMER VARA


JAG SKALL VANDRA SIDENVÄGEN

























jag skall vandra sidenvägen
se vad jag sått

från allt stort och smått
från tinnar och torn

djupt inne långt bort
jag skall vandra sidenvägen

se dig nära,
bara vart du är,

När dina ögon ser, i det ljuset
solen strålar i din längtan

i det ljuset,

skall jag vandra

sidenvägen, ett litet sandkorn,
sanden blir till tårar

jag känner kärlek
efter så många vårar

med eller utan dig
jag skall vandra sidenvägen






Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén