Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

I famnen bär hon med sig tiden
Strör ut den där hon går
Hon slösar på klockslagen, timmarna, dagarna
Slösar den på misstro, misslyckanden
Att vara missnöjd med sig själv
I famnen bär hon tiden
Som sakta rinner bort




Fri vers (Fri form) av Aaaxelsson
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-09 17:54



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Sjukt bra!!
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Aaaxelsson
Aaaxelsson