Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte passa in i högstadiet.


Skolverket

Nej vi är inte samma som när vi var klasskamrater
Jag var vilse och fången på samma gång
Kom ihåg mig som jag inte är
För jag lever som jag lär.

Trött på att bli besegrad för strider jag aldrig valde.
Klamrade fast mig i desperation
I all tid
Sedan valde jag revolution.




Bunden vers (Rim) av Patti Smith
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patti Smith
Patti Smith