Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januariska gråskalor

morgondimma
västan
grådis in mot land

vågorna driver på i outtröttlig rytm

grådis innanför pannan
fartyget välver sig mjukt i sjön

anar ett lätt illamående

ljusen över stan
mörkret bakom fasaderna
allt flyter

robotstämmor omger oss

nästa Saltholmens brygga
ändhållplats på linjen

grådis men
på väg
igen

speglar mig i
vattenpuss
glädjekälla

anar
uppsprickande molntäcke

januariska gråskalor
ljus på väg

Göteborg

© Maria Marängsviss, 11 januari 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-31 09:20



Bookmark and Share


  aol
Så bra skaldat känner längtan till Saltholmen och få ta färjan ut till Knarrholmen.
2017-02-01

  aol
Så vackert skaldat längtar ut till knarrholmen, tack,
2017-02-01

  Jeanne-Marie VIP
Men å vad fint. Känner nästan för att ta spårvagnen ut till Saltholmen.
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP