Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingeravtryck

Spridda små cirklar
De har satt sig som brännsår
Djupt printade i hud
För att förevigt bestå

En cirkel säger ömhet
En cirkel säger fascination
De på ryggen säger trygghet
De längs innerlåren säger passion

Historier skrivna på ett eget sätt
Stöpta med händer och från känslor
Men inget i bokstavsform
Här finns allt som fanns

I fingeravtryck




Bunden vers av juliamaria
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-22 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria