Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut med språket


Jag vill höra orden
medan jag lever

annars är det dödsdömt

inget fint tal på begravningen
om det som blev outsagt




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-04-12 12:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Håller med dig i detta! Bra!
2018-04-12

  Quasimodo
Klarspråk och med tydlighet här!
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP