Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obön

 

 

ber inte till

inte för

inte om

 

bara önskar en aning

en doft

ett andetag

ett ögonblick

en puls

 

av någonting

som inte är

som det är

 




Fri vers av petter rost
Läst 602 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-09 22:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En text som kort och koncist sätter ord på precis den känslan, att bara önska en aning av något annat.
2017-08-05

  Engel
Underbart! Just så fri och obunden ska poesi vara.
2017-01-23

  Maiah VIP
Som en vibration av liv....
Fantastiskt vackert och skrivet ned stor känslighet
2017-01-23

  OdessaK
fantastisk!
2017-01-19

  tildam
det här tycker jag mycket om.
2017-01-15

  Annie b'larsson VIP
Det är så fint, detta stycke poesi.

men jag begär så mycket. vrålar någons namn mitt i folkmassan. tills polisen kommer o släpar bort mig.

Dina ord är bättre..kanske..
2017-01-12

  Magdalena Eriksson VIP
En droppform. att våga falla och byta form..
Tycker om din dikt önskan om men inte bön
Luftficka eller drömspricka fin dikt!
2017-01-10

  i af apa
en önskan om det oväntade ögonblicket?? det ber jag ofta om...
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost