Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsmekanik

Skynda dig kom hit
Så får du åka med

I mitt fina luftskepp
Varsågod och kliv ombord

Vi styr högt mot rymdens slut
Samlar stjärnor i en håv

Strösslar dem i havet
Se så vackert ytan glittrar!





Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-10 10:08



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Emaljerade legeringar och illröda trådar som beträder helig mark...….!!!!
2019-10-17

  OT
Denna gav mig en vacker och njutbar upplevelse. Dikten besitter en stegrande skönhet.

Man fastnar liksom i detta underbara avslut:
"Strösslar dem i havet
Se så vackert ytan glittrar!"


2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik