Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska pojkar utan parfym

Jag har bara älskat pojkar utan parfym.
Aldrig haft den där förvirringen på tåget när det luktar Honom, utan att vara Honom.
Jag vet inte om det är bra.
Eller ledsamt.
För lukter är stora.
Lukter kan fånga in en så djupt och när han försvinner tar han den med sig och jag tänker mig att lukten har fått någon sorts egenvärde. Att den inte bara betyder trygghet och lycka och äventyr för att Han, utan också för sig själv.
Så när han försvinner tar han tryggheten och lyckan och äventyret med sig.
Och jag tänker att om han hade varit en pojke Med parfym så hade man kunnat gå till affären och köpt en egen flaska med trygghet och lycka och äventyr.

Men det kan man inte.
Och det är läskigt.
Men kanske inte mer läskigt än att köpa en flaska trygghet/lycka/äventyr och se den förvandlas till en flaska av ångest och saknad och missade chanser i ens händer.
Och förvirringen på tåget när det luktar Honom, utan att vara Honom.

Fast nu när det luktar Honom på tåget så Är det Honom.
Och DET är Läskigt!




Övriga genrer av pyre
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-10 02:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
intressant om dofter och hur de påverkar.
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre