Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar känslor


verkligheten i mina drömmar

Jag drömmer om gammalt trä
Lukten av nybryggt kaffe från den svarta vedspisen
Som står i köket & ler omgivet av varma lekande färger som skvallrar om att tiden funnits där länge
Den har spridit sin historia i dess väggar medans årstiderna bytt sin skepnad
Det sprakar så vackert
Likt fåglarna på våren
Mina fötter är varma
Mina kinder likaså
Lutar mig mot den mjuka kudden
Sluter ögonen & är i full harmoni med verkligheten
känslan i mig själv
När jag öppnar ögonen finns allt kvar
Det var ingen dröm
Det var verkligheten i mina drömmar...

Foto: taget av Veroniqa Persson Änglarna i Boulognen Gävle




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-10 10:18



Bookmark and Share


    Lars J
Ett vackert och känsligt målande utfört med orden, tycker om!
2017-01-10

  Bo Himmelsbåge
Vackert!
En gammal vedspis är som ett levande väsen...
Man matar en med ved o får värme,
ljus o ljud tillbaka...
Den spinner som en myskatt!

Tack!
2017-01-10

    Håkan B Andersson
fint...
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon