Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att svälja en Flod

Det är när den väller upp från djupen,
Som jag precis klarar av att stoppa den
Floden
Det är när den med urkraft pressar sig fram
som jag ser
Hur lätt det vore att inte sätta fram foten
Täppa hålet
den enda öppning som gör verklig skillnad
Och därmed välja att sköljas med
Istället känner jag in
Trycket av Flodens våg
Duschar ansiktet av kalla droppar som pressas förbi
min hålfot, den enda skillnaden
Det är som om det räcker att bara svälja
Tillräckligt bestämt
För att stå emot





Fri vers (Fri form) av E L Lockne
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-10 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E L Lockne
E L Lockne